COL·LECCIÓ DE POSTALS: Nou format




Haig de reconèixer que disfruto molt amb la col·lecció de postals en blanc i negre relacionades amb aquest nostre territori que de fa un temps vaig començar a fer.

La veritat és que no em pensava pas agafar-hi tanta afició. Suposo que tot plegat és un barreig de sensacions que quan s'ajunten t'acaben encisant: col·leccionisme, fotografia, escriptura, imatges antigues, curiositat... en fi, un barreig de sensacions de les que t'arriben molt endins.

Però seguint amb la finalitat divulgativa que sempre he volgut donar-li a aquest bloc, de la manera com fins ara he estat exposant les postals, quedava una part molt important -massa important- de la mateixa que no es mostrava: el seu revers.

I ja des del primer dia que obviar aquest aspecte em sabia molt greu. Algo quedava incomplert. Estem parlant de postals, i per tant, una part molt important, el seu 50%, quedava amagat. La veritat és que no sabia ben bé com mostrar-la en el format que d'inici vaig decidir publicar-les. 

Però la informàtica t'acaba sempre donant possibles solucions. I ara, us voldria mostrar les proves que estic fent amb el nou format que espero pugui acabar encaixant del tot. 

La principal novetat és que ara puc mostrar la postal tant pel davant com pel darrera. En un format més gran on també es pugui visualitzar millor tant la imatge com l'escrit -les que en portin- que hi ha al seu revers.

És un plaer i una satisfacció poder mostrar la col·lecció de postals, ara sí, de forma completa i amb tota la seva identitat: la fotografia i el seu revers. 

L'escriptura i el saber escriure és un art, i en aquest cas lligat a la postal i a un temps nostre. Us puc ben assegurar que és una satisfacció entretenir-se a llegir els seus continguts, el redactat, la cal·ligrafia, l'enginy en aprofitar els pocs espais on escriure.....       

Espero us agradi, i que de forma paulatina pugui anar incorporant aquest nou format a tota la col·lecció de postals.

Clicant sobre l'enllaç de sota podreu trobar aquesta nova presentació. Una vegada a dins l'enllaç, perquè aparegui el revers de la postal cal situar el cursor, o el dit, a sobre la imatge. Apareix a la dreta el literal "Darrera". Cal moure i fer córrer cap a l'esquerra la mitja rodona que apareix al seu costat: